HypnoBirthing®

Gefeliciteerd! Jullie verwachten een klein wondertje. Een bijzondere tijd. Nu komt er niet alleen ontzettend veel informatie op jullie af, maar ook al die gevoelens, twijfels en instincten die je het hoofd op hol kan brengen. 
Rustig aan. Jouw zwangerschap is uniek. De geboorte van jullie kindje is uniek. Jullie keuzes zijn uniek! 

Bevallen is heel normaal, wist je dat? Daar hoort geen angst bij. Ooit een dier zien bevallen? Grote kans dat het dier een ontspannen houding had, alle tijd nam voor de geboorte in een omgeving waar het dier zich prettig voelde. Er was geen dierendokter die de tijd bijhield. Waarom zou dat bij jou wel met angst en tijd gepaard gaan? 

Jij hebt regie! Jij gaat bepalen hoe de geboorte gaat verlopen. Samen sta je sterk en ben je een krachtig team. 

Hoe? Lees dan hieronder verder. 

Wat is hypnobirthing zwolle

"De technieken die aangereikt worden hebben ons de ontspanning gegeven om ons kindje vanuit een prachtige oerkracht geboren te laten worden." 

- cursiste A - 

HypnoBirthing® is niet alleen een filosofie, maar tevens een techniek. Het is een dankbare, stressvrije en ontspannen manier om een kind te baren. Gebaseerd op de overtuiging dat alle baby's in een sfeer van warmte, rust en vreugde geboren zouden moeten worden. 

De moeder kan een gevoel van blijdschap ervaren als ze fysiek, mentaal en spiritueel goed voorbereid is en kan daardoor haar kind rustiger, comfortabeler en vaak zelfs zonder pijn op de wereld zetten. 

HypnoBirthing® geeft met een uitgekiend programma van diepe ontspanning, zelfhypnose en informatie de vrouw de kunst van het bevallen terug op een manier die haar in staat stelt haar natuurlijke baringsinstincten aan te spreken en haar kind veilig en gemakkelijk ter wereld te brengen. 

HypnoBirthing® is gebaseerd op de overtuiging dat een geboorte van nature niet gepaard hoeft te gaan met ernstige ongemakken. 

" Wij hebben een prachtige thuisbevalling gehad en onze dochter is in bad geboren, maar wij willen wel graag het eerlijke verhaal vertellen en dat is dat geboorte geven intens is, maar als je goed ontspannen bent en de ademhalingstechnieken eigen maakt, is het het mooiste meest krachtige en bijzondere ervaring die je als vrouw kunt meemaken. "

- Sanne - 

Tijdens de zwangerschap van onze dochter zochten wij een cursus om ons voor te bereiden op de geboorte. Wij kwamen bij Yvonne uit en hebben geen moment spijt gehad van onze keuze. De cursus is laagdrempelig en zeker niet zweverig. De cursus voorziet in het bijbrengen van basiskennis omtrent het vrouwelijk lichaam en het geboorteproces, met de focus op positiviteit, ontspanning en het natuurlijk proces. "

"Wij vonden het erg prettig om de cursus samen te volgen, omdat wij hierdoor op het moment van de geboorte een sterk team waren en mijn man precies wist wat ik prettig vond". 

Waarom HypnoBirthing®

enkele voordelen: 


Ontspannen, stressvrij en kalm

Created with Sketch.

diepe ontspanning, zelfhypnose en de juiste kennis stellen jou in staat om jouw baarinstincten te volgen 

Samen

Created with Sketch.